tiistai 6. syyskuuta 2011

Some Kind of a Trouble

Koen blogittajana oikeudekseni hukuttaa jokainen (vahingossa sivulle päätyjä) hurjaan valitusmereen. Mereen, joka koostuu yhteenliimautuneista pienistä ärsytyksistä, ei sen suuremmasta. (Elämä on yhä ihanaa yms) Jos kuitenkin nyt kirjoitan kaiken ylös (miksei alas?), ehkä se katoaa bittiavaruuteen ja pois minun työlistaltani. Oletan myös, että yleisinhimilliset harmitukseni ovat tuttuja teillekin. Tarjoan siis edistyneesti valittamisen rinnalla käyvät ratkaisuehdotukset!
  • Luettuasi kolmekymmentä tuntia kokeeseen ja taisteltuasi itse koitoksen kanssa neljäsosa vuorokauden, tajuat kotimatkalla tehneesi virheen esimerkiksi sanassa a dog. Se yhden kirjaimen ero pudottaa sinun sivistymättömän muuten virheettömän kokeen arvosanaa ainakin kolme pykälää
-----> Unohda jo kirjojen plärääminen! Kuten valtiokin käskee, siirry työelämän unohtumattomaan       uraputkeen! 
  • Työpaikkoja kouluttamattomalle (taidehistoriaa tai bioteknologiaa ei lasketa) ei yksinkertaisesti ole. Viidenkymmenen turhan työhakemuksen kirjoittamisen jälkeen tunnet itsesi aktiiviseksi kansalaiseksi, mutta ´työnsaantimahdollisuutesi ovat itse asiassa vain heikommat, niiden muutaman mahdollisenkin vastattua silmänräpäyksessä kieltävästi.
------> Hanki koulutus! Avaria uramahdollisuuksia tarjoaa niin laitoshuoltajan kuin lähihoitajankin ammattinimike. Varaudu suorittamaan suomenkielenkurssi yhdessä mopinvääntötekniikan kanssa..
  • Yleinen työ- ja varsinkin yo-stressi tuovat painajaisia (naurakaa pois; itse pelkäätte puolitettuja herneitä) ja hämmentävää sekavuutta. Aina virheetön ihonkin näyttää raastinlaudan kaverilta.
----> No jo nyt on. Ystävällismielinen kouluterveydenhuoltajakin osaisi sanoa, että nyt pitää hankkia rentouttava harrastus.
  • Terapeuttinen harrastuksesi kesyhiirten parissa saa ikävän käänteen, kun eläinkaupan virheen takia ystäväsi hiiripopulaatio siirtyy autuaammille juustomaille. Pohdit vain, milloin sama pandemia saavuttaa oman laumasi
----> Hanki jotakin, joka kestää vaikka seinään heiton. Allekirjoittanut suosittelee kilpikonnaa
  • Sinulla ei ole rahaa edes ilmaisen kilpikonnan adoptoimiseen. Saati sitten ruokaan tai uskonnolliseen elämään (elokuviin). Pohdit milloin sosiaalinen yhteisösi hipsii pois loismaisesta läheisyydestäsi
----> Asiat sitten paranevatkin täällä valittamalla.(tai muuten koneella roikkumalla) Mene siitä opiskelemaan tai vähintään töihin.


 Ja kamerakin vielä on hukassa, Tähän dilemmaan ei luova mieleni saanut kehiteltyä mitään ratkaisua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti