torstai 4. elokuuta 2011

No (time for) long goodbyes

Hopsan ja taas matkaan lähden. Erilaiselle lomalle kohti montaa tähteä ja jacuzzia (opin sanan noin kolme päivää sitten). Toiveissani olisi äärimmäistä rentoutusta ja kenties pientä juhlavuutta. Koska 18. Maaginen luku noin kaikissa mittakaavoissa. Odotettu askel, joka ei sitten kuitenkaan tule tuntumaan oikein missään. (Paitsi toki kirjastokirjojen palauttamattomuuden seuraukset tulevat suoraan itselle). Kuten minulle huomautettiin, on nyt saavutettavana täysi-ikäisyys, ei aikuisuutta.

Nyt minun kuuluisi kertoa painavia sanoja vastuusta ja asioiden hoitamisesta. Vaikeuksien selättämisestä ja arkipäivän iloista (koska vain täysi-ikäinen kypsä ihminen voi riemuita onnistuneesta kukka-asetelmasta tai vastaavasta) kuitenkin kiire on päivän teemaa. Koska olen vain hetken ei jäähyväisten tarvitsekaan olla pitkät. Lopputekstejä ennen ruudulle hiipii "jatkoa seuraa".

Adieu!

Uusin rakkauteni. Lempi jääteeni muut maut. Näitä lisää kiitos. Kauniita pulloja olemattoman hyllyni päälle (tai ehkä hiiruille asumukseksi..) Nähkäähän taustalla vaanimassa passiportti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti