perjantai 8. huhtikuuta 2011

"Patience is the word/ Patience is the world"

Koko elämän voi oikeastaan pakata johonkin yllättävän loogiseen. Sellaiseen vihreään käyrään, joka menee eteeeenpäääin jaa YLÖS jaa ALAS. Sairaalasarjoilla omia pelkotilojaan lisäävät sen jo tunistivatkin: sydänsähkökäyrän.

Koska elämä on eteenpäin matelua. Sitä odottaa jotakin saapuvaksi, kohoaa hetkeksi korkeuksiin ja vajoaa heti perään takaisin odotuksen ennätyshankiin. Odotamme täysi-ikäisyyttä, valmistumista ia unelmien prinssiä/prinsessaa/vuohta. Mutta lisäksi odotamme vain seuraavaa ateriaa, nukkumaan pääsyä ja vastausta tekstariimme.

Carpe diem.  Nii vissii.

Oikeastaan toivon (niin kuin sinäkin, tiedän koska mä meedio) käyräni menevän sekaisin. Epäterveellistä muttei epäelämää.

Lisää elämää (ja kaikki on elämää suurempaa kun ottaa huomioon, kuinka olemattomia tässä universumissa olemme) seuraavassa postauksessa. Hyviä odotuksia.
Loppukevennyksenä vielä laaduttomuudessaan (pimeä eteinen, epävakaa käsi ja läpäisemättömän likainen peili.. mmmm) loistava kuva lemmpari kenkyistäni. Kesää odotelles..  joopa joo lopetan.

2 kommenttia:

  1. Minäkin. Niin kauniit, niin epäkäytännölliset. Nyt tarvitaa enää jotku partypartyt, joissa voin noiden kanssa nilkkani tappaa.. (Kuokkimaan siis jonnekki suunnatkaamme :D)

    VastaaPoista