perjantai 24. kesäkuuta 2011

For the first time

Ensimmaisia kertoja, niita on tama matka taynna. Kaikista suurimapana ja tarkeimpana ja merkityksellisempana pidan kylla sita, etta mina kaikessa nuorekkuudessani paasin katsastelemaan k-18 elokuvaa! Kyseessa oli melkoisen yli-ikarajoitettu ja idealtaan kymmenestituhannesti nahty Roommate. Eika silla toki valia, etta lansimaalaisten ian arvioiminen on paikalliselle mahdotonta. Yksi elamantehtavistani on kuitenkin suoritettu.

Sitten muutama sana rahasta. Erikseen on reissaajat, jotka kitkuttelevat Intiassa kolmen euron paivabudjetilla. Jos edellisen kaltainen tilanne on olosuheteiden pakosta, ei kenellakaan ole kovin hilpeaa. Vahan ylimaaraista stressia paalle niin voi tilanteen sanoa olevan jopa aika antihilpea. Myonnan jopa itselleni nouseen koetilannestressia muistuttava ahdistus, huolimatta siita etta kyseessa eivat ole omat rahani tai rahojen olemattomuudet. Vaihtoehto ajoissa kotia ylpeytensa niellen (siihen mahdollisesti tukehtuen) kuulostaa huomattavasti miellyttavammalta kuin ulkomaailmassa vietetty pitka mutta synkka ajanjakso.

Kulkuvalinerakkauteni on kasvussa: mikaan ei ehka ole miellyttavampaa kuin junan makuupaikalla nukkuminen. Sellainen kapseloituminen.. Mukavan suojassa maailmalta

Myos luskuskaipuuni on nousussa. Vaikka sita on tottunut nukuksimaan ihan missa vaan tyksii sita pyyhekeista, peitoista ja lampimasta vedesta!

Lisaakin asiaa olisi, aika vain loppuu. Kuten niin usein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti