maanantai 20. kesäkuuta 2011

"When I'm flying, it feels like anything is possible."

Eihan tuohon mitaan lisattavaa ole. Ja lennan mielessani aika usein.

Lainaus on elokuvaisesta Green Lantern. Aivan kylla, Thaimaan paakaupungin leffateatterien valloitus jatkuu. Elokuva oli taynna hienoja lainauksia. Tapahtumauniversumi oli myos kovin kiintoisa: jopa niin toimiva etta sinne voisi sijoittaa lisaakin elokuvaa. Mielallaan kylla ehka ihan pikkuisen syvallisempaa: nyt kun sinne oli tungettu kovin tavanomainen supersankariraihna.

Keskustassa kiertely tarjosi myos pahaa mielta: taas se sopivien, halpojen, ja niin kauniiden vaatteiden paljous.. Tulemme viela takaisin kaupunkiin tahan ja olen antanut itselleni luvan. Budjetin salliessa hylkaan reissukaverini ja vallottaudun valitsemaan hienoimpia korkeavyotaroisia farkkushotseja ja vyollisia pantterimekkoja. Jos kayttaisin vaikka parikymmenta euroista, olisi loppuelaman vaatteet paketissa..

Hassua kuinka paivasta Bangkokista ei oikeen jaa enempaa kateen: itselle kaikki olisi uutta ja jokainen kirjan kansista tuttu nahtavyys nakemisen arvoinen. Tuolle toiselle kaikki on liiankin tutun turvallisen kotoisaa. Voisi olla hassuista liikuskella kera jonkun toisen ensikertalaisen...

Asiasta toiseen. On muuten kovin pidettava olotila kun sinuun (sinapassiivi kuulostaa pahalta) luotetaan. Ja koska mukavaa tunnetta tahtoo luonnollisesti lisaa, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin olla entista luotettavampi. Kuulostaa kovin hyvaisalta elamantehtavalta.

Virheet oven osaomistusinnon piikkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti